U&M Peltoniemi Oy:n historia alkaa laukkujen valmistuksesta, josta Sastamalan seudulla on vahvat perinteet. Yli puolet Suomessa myydyistä laukuista tehtiin aikoinaan yhtiömme syntysijoilla, entisen Äetsän kunnan alueella. Lastentarvikkeiden tekemisessä meillä on pitkäaikainen kokemus, sillä jo -80 luvun lopulta asti olemme keskittyneet pelkästään niiden valmistukseen ja myyntiin. U&M Peltoniemi Oy onkin yksi johtavista lastentarvikkeiden valmistajista maassamme, omaten vankan ammattitaidon ja kokemuksen lastentarvikealalta.

Valmistamme Anne&Mikael -tuotemerkillä erilaisia tekstiilituotteita, käyttäen parhaiden eurooppalaisten valmistajien kankaita lähinnä Belgiasta ja Ranskasta. Suurin osa tuotevalikoimastamme valmistetaan 100% puuvillasta, joka parhaiten soveltuu pienten lasten tuotteisiin. Kaikki kankaamme ovat varmasti tutkittuja ja turvallisia, omaten Öko-Tex100-standardin laatuvaatimukset. Kankaiden muovituksessa käytämme akryylipinnoitetta, joka on turvallinen haitta-aineeton pinnoite lastentuotteisiin. Tuotteiden sisusmateriaalit, kuten vanut ja vaahtomuovit tulevat kotimaisilta valmistajilta, ollen täten myös varmasti kaikki laatuvaatimukset täyttäviä.

Anne&Mikael tuotteiden valmistuksessa meillä on siis pitkät perinteet, joka takaa laadun ja turvallisuuden. Kuosivalikoima on laaja ja panostamme sen muodikkuuteen jatkuvasti. Saamamme palaute jälleenmyyjiltä ja kuluttajilta on tässä suhteessa ollut erittäin positiivista ja kannustavaa. Kotimainen työ on arvossaan ja kun siihen liitetään upeat muodikkaat kankaat, saadaan hieno Anne&Mikael -tuote joka kestää aina vertailun.